5 manieren om Valentijnsdag met je kind te vieren
07 Feb

5 manieren om Valentijnsdag met je kind te vieren

Door: Engelien Bekeken: 97 Reacties: 0

5 manieren om Valentijnsdag met je kind te vieren

Dit jaar valt Valentijnsdag op zondag en het is daarmee een ideale dag om samen met je kind te vieren. Zet deze dag in het teken van liefde en samenzijn. Met kleine gebaren en/of aanpassingen maak je van Valentijnsdag een speciale dag, waar je je kind kan leren over liefde en er fijne herinneringen aan overhoudt.

Valentijnsdag hoeft niet duur te zijn of te gaan om cadeaus. Wij vinden dat liefde in alles te vinden is. In de kleinste gebaren. Niet alleen geven wij de hele maand februari gratis een set hartjes stickers weg. Liefde is universeel en te vinden in alles wat we doen. In koken, knutselen, de natuur of heerlijk samen op de bank knuffelend.

In dit blog 5 tips om Valentijnsdag te vieren met je kind.

Koekjes of Cupcakes bakken

Neem op Valentijnsdag lekker te tijd om samen met je kind te bakken. Kinderen vinden het heerlijk om te helpen en natuurlijk om te smullen. Extra leuk is het om een cake of koekjes te maken in de vorm van hartjes. Of versier jullie baksels met hartjes van glazuur. Zijn ze klaar? Trakteer de buren, familie en verspreid de liefde. Want die gaat zeker op Valentijn door de maag ;)

Hartjes zoeken in de natuur

Het hart is de symbool van de liefde. Ga vandaag met je kind lekker naar buiten en ga samen op zoek naar hartjes. Als je er eenmaal op let zie je hartjes overal om je heen terug.  In steentjes. Blaadjes. Wolken. Hoeveel kunnen jullie er vinden?

Knutselen

Knippen, Lijmen, Plakken. Mijn kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met papier, stickers en glitterlijm. Neem vandaag eens de tijd om een mooi kunstwerk te maken. De gevonden blaadjes en steentjes zijn ook leuk om te versieren en/of beschilderen. Is er misschien iemand die een mooie kaart of tekening kan gebruiken? Verras die persoon door het langs te brengen of op te sturen.

Samen film kijken

Na zoveel inspanning is het tijd voor ontspanning. Een bank. Een kleed. Warme chocolademelk. Chips. Een heerlijke film over liefde of vriendschap. Gordijnen dicht en genieten… Meer is er niet nodig toch?

Muurstickers plakken

Jaaa, deze laatste tip kan natuurlijk niet uitblijven. Bij Kidzstijl delen we graag mee in de liefde en speciaal voor deze dag kun je GRATIS een set muurstickers bestellen in de vorm van het hart. Kiezen jullie samen een mooie plek uit? Want Valentijnsdag mag wat ons betreft een heel jaar duren.

Heb je nou iets gehad aan deze tips en wil je dat graag delen? Stuur vooral een mailtje!

Fijne Valentijn! Liefs, Engelien


Gerelateerde producten

Hartjes
€ 19,95 excl. btw: € 16,49

Muurstickerset hartjesTotaal vier stickervellen. Naar eigen inzicht op de muur te plaatsenAfmeting per stickervel 24 cm x 31 cm4 hartjes van 16 cm8 hartjes van 10 cm36 hartjes van 6 cmTotaal 48 hartjes stickers. Kleur naar keuze. Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. ..

Bestellen
Muurstickers hartjes met naam
€ 24,95 excl. btw: € 20,62

Muurstickerset hartjes met eigen naamTotaal 56 hartjes stickers, 28 per kleur en 1 naamstickerHoogte hartje 7 cmKeuze uit meerdere kleurenTwee stickervellen van 55 cm x 23 cmNaamsticker is 40 cm breed. Hoogte afhankelijk van de lengte van de naam. Naam in te geven in het tekstveldDe hartjes zijn geheel naar eigen inzicht op de muur te plakken.De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. ..

Bestellen

Geef een reactie

@Instagram