Van zaterdag 24 juli t/m zondag 1 augustus is Kidzstijl gesloten. Bestellen blijft mogelijk. Bestellingen worden vanaf maandag 2 augustus weer verwerkt.
 
Dieren in het Bos bij Kidzstijl
27 Jun

Dieren in het Bos bij Kidzstijl

Bekeken: 74 Reacties: 0

Dieren in het bos | muurstickers voor in de kinderkamer


In het bos leven veel dieren, waarvan je de meeste overdag niet ziet. Deze dieren houden zich zoveel mogelijk verstopt voor mensen en komen pas tegen de avond of ‘s nachts tevoorschijn. Maar in jouw kinderkamer spelen ze overdag en ’s nachts met onze mooie collectie Bosdieren.

Er zijn muurstickers, posters, lampen, dekens en kussens met schattige hertjes, vosjes, wasberen, uiltje, eekhoorns en konijntjes te krijgen hier in de webshop.

De invloed van dieren op een kind

Onze kinderen groeien op in een wereld waarin ze omringd zijn met dieren. Van baby af aan komen ze in aanraking met dieren. Zo zijn er huisdieren, knuffels en fictieve karakters in bijvoorbeeld tekenfilm en boeken. Dieren prikkelen de fantasie van een kind en kunnen helpen bij het leren van belangrijke lessen over het leven, liefde en verlies. En over het algemeen geeft een dier in de omgeving van een kind dus een veilig en vertrouwd gevoel.

Daarom vind je ook veel dieren terug bij Kidzstijl.  Ze zorgen voor vrolijkheid, gekkigheid, zorgzaamheid en heel veel liefde.

Welke dieren en verhalen vind je in ons bos?

Ieder dier heeft een karakter en verhaal. Vooral op jonge leeftijd helpt het om de fantasiewereld te betrekken om zo spelenderwijs te leren. De bosdieren in onze webshop hebben zo een eigen verhaal, waar je je kind over kan vertellen;

De lieve hertjes zijn best wel indrukwekkend met hun grote gewei. Hertjes zijn heel vriendelijk, maar soms vinden ze iets spannend. Als ze groter worden durft een hertje steeds meer te doen. En zie je de mooie stipjes op zijn rug? Zal dat zijn leeftijd zijn? Hoeveel tel je er?

hertje-bosdieren-kidzstijl

De vosjes spelen graag met elkaar en komen tevoorschijn als je het niet verwacht. Ze zijn heel slim en bedenken iedere dag weer een nieuw spel om te spelen. Soms spelen ze samen en soms om de beurt. Welk spel wil jij met de vosjes spelen?


Onze konijntjes worden graag geaaid. Met hun grote oren horen ze alles wat er in het bos gebeurt. Soms is dat best veel en worden ze een beetje moe. Dan kruipen ze terug in hun holletje om even tot rust te komen. Misschien kunnen we samen een slaapliedje zingen?


De wasberen zijn een beetje ondeugend, en supergrappig. De bosdieren komen graag langs bij wasberen en rollen dan over de grond van het lachen.


De uiltjes kijken naar iedereen en zijn heel wijs. Ze bestuderen alle bomen en dieren in het bos. En leren van de maan en de sterren. Heb je een vraag? Vraag het aan de wijze uil. Ze hebben altijd een antwoord.


En de eekhoorns? Zij zijn de hele dag op pad en denken alleen maar aan nootjes, nootjes, nootjes. Ze verzamelen er heel veel van voor de winter. Ze maken dan nootjessoep. Nootjeskoek. Nootjesbrood. Nootjesijs.. En nog veeeel meer. Wat zouden ze nog meer van nootjes kunnen maken? Oh! En ze kunnen goed zoeken, dus ben je iets kwijt? Meneer eekhoorn helpt je vinden wat je zoekt.Een gezellige beestenboel in de kinderkamer

Samen zorgen zij voor een gezellige beestenboel in jouw babykamer of kinderkamer. Je komt ze tegen op een hanglamp of plafondlamp, op muurstickers, op beddengoed en kussens.  Zelfs op de posters laten ze zich zien waarop je je eigen naam kan laten zetten.

En heb je een specifieke vraag of idee? Vertel het ons. We denken graag met je mee om iets op maat te maken.


Gerelateerde producten

Hanglamp bosdieren | Little DreamZzz
€ 54,95 excl. btw: € 45,41

Hanglamp bosdierenVoor de dierenliefhebbers is deze hanglamp zeker weten een goede keuze. De hanglamp is namelijk voorzien van verschillende bosdieren zoals een konijntje en een hertje.Specificaties:De hanglamp wordt geleverd met een pendel.afmeting 1:  24 cm hoog x 30 cm diameterafmeting 2:  30 cm hoog x 40 cm diameterMaak de kinderkamer compleet met nog meer bijpassende producten uit de collectie Little DreamZzzLevertijd circa 7-10 werkdagen. De lamp wordt op bestelling speciaal voor jou geproduceerd, nadat de order bij ons is ontvangen. Om deze lamp zorgvuldig te kunnen maken, is daar wat tijd voor nodig. ..

Bestellen
Plafondlamp bosdieren
€ 74,95 excl. btw: € 61,94

Handgemaakte plafondlamp. Deze plafondlamp is ideaal voor plafonds die wat minder hoog zijn. De Plafondlamp heeft een diameter van 35 cm en een totale hoogte van 17 cm.De lampenkap zelf is 15 cm hoog, waardoor er aan de bovenste rand van de lamp tot aan het plafond een kleine ruimte overblijft van 2 cm.In combinatie met de blender aan de onderzijde geeft de lamp hierdoor een fraai licht: speels naar boven toe op het plafond, mooi zacht diffuus naar beneden toe de kamer in.Wordt geleverd inclusief plafondfitting, waar een lamp van E27 max 40 watt in pastDe plafondlamp heeft een kleine ruimte van 2 cm tussen plafond en lampDe onderkant van de lamp is afgesloten met een blender, deze zorgt voor mooi diffuus verspreid licht, je kijkt hierdoor niet direct in het licht.De kunststof blender wordt los meegeleverd en kan je heel eenvoudig na het ophangen van de plafondlamp voorzichtig op de onderste ring van de lamp leggen.Omdat het een handgemaakt product betreft is er een wat langere levertijd van circa 5-7 werkdagen. De lamp wordt op bestelling speciaal voor jou geproduceerd, nadat de order bij ons is ontvangen. Om deze lamp zorgvuldig te kunnen maken, is daar wat tijd voor nodig. Uit de collectie van Little DreamZzz..

Bestellen
Poster vosje met naam | Little DreamZzz
€ 14,95 excl. btw: € 12,36

Poster Vosje van de serie bosdieren voorzien van de eigen naam van jouw kleine.SpecificatiesAfmeting 1: 30 cm x 40 cm (bxh)Afmeting 2: 50 cm x 70 cmDe naam kan worden ingegeven in het tekstveld.Deze poster past heel erg leuk bij muurstickers bosdieren. Bestel een handig ophangsysteem mee en hang de poster direct op (poster is exclusief afgebeelde lijst).MateriaalDe posters worden gedrukt op Biotop papier (250 gram) voor een natuurlijke uitstraling.LevertijdDe levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen.Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. ..

Bestellen
Poster wasbeer met naam herfsttint| Little DreamZzz
€ 14,95 excl. btw: € 12,36

Poster Wasbeertje van de serie bosdieren voorzien van de eigen naam van jouw kleine. Nu in een mooie herfsttint.SpecificatiesAfmeting 1: 30 cm x 40 cm (bxh)Afmeting 2: 50 cm x 70 cmDe naam kan worden ingegeven in het tekstveld.Deze poster past heel erg leuk bij muurstickers bosdieren. Bestel een handig ophangsysteem mee en hang de poster direct op (poster is exclusief afgebeelde lijst).MateriaalDe posters worden gedrukt op Biotop papier (250 gram) voor een natuurlijke uitstraling.LevertijdDe levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen.Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen.  ..

Bestellen
Poster uil met naam herfsttint| Little DreamZzz
€ 14,95 excl. btw: € 12,36

Poster Uiltje van de serie bosdieren voorzien van de eigen naam van jouw kleine. Nu in een mooie herfsttint.SpecificatiesAfmeting 1: 30 cm x 40 cm (bxh)Afmeting 2: 50 cm x 70 cmDe naam kan worden ingegeven in het tekstveld.Deze poster past heel erg leuk bij muurstickers bosdieren. Bestel een handig ophangsysteem mee en hang de poster direct op (poster is exclusief afgebeelde lijst).MateriaalDe posters worden gedrukt op Biotop papier (250 gram) voor een natuurlijke uitstraling.LevertijdDe levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen.Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen.  ..

Bestellen
Muurstickerset Bosdieren herfsttint | Little Dreamzzz
€ 34,95 excl. btw: € 28,88

Muurstickerset Bosdieren in een prachtige herfsttint.Specificaties muurstickersetStickervel van 60 x 80 cmNaar eigen inzicht op de muur te plakken.Onderdeel van de serie Bosdieren; kijk voor meer stickers, poster en lampen in deze serie hier.Afmetingen (hxb) o.a. :  Hertje 44 x 33 cmVosje 35 x 27 cmWasbeer 23 x 32 cmUil op tak 28 x 22 cmEekhoorn 15 x 17 cmKonijn 26 x 18 cm Blaadjes variërend van 4 tot 9 cmSpecificaties muurstickerset XLTwee stickervellen van 60 x 90 cmNaar eigen inzicht op de muur te plakken.Onderdeel van de serie Bosdieren; kijk voor meer stickers, poster en lampen in deze serie hier.Afmetingen (hxb) o.a. :  Hertje 61 x 45 cmVosje 37 x 48 cmWasbeer 32 x 45 cmUil op tak 45 x 41 cmEekhoorn 20 x 24 cmKonijn 38 x 29 cm Blaadjes variërend van 8 tot 16 cmMateriaalDe stickers worden gemaakt van een hoge kwaliteit vinylfolie met een matte uitstraling.De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. ..

Bestellen

Geef een reactie