Van zaterdag 24 juli t/m zondag 1 augustus is Kidzstijl gesloten. Bestellen blijft mogelijk. Bestellingen worden vanaf maandag 2 augustus weer verwerkt.
 

Veelgestelde vragen

BESTELLEN


 • Ik wil graag eerst een digitaal voorbeeld zien, van de tekst sticker die ik wil bestellen, kan dat?

Uiteraard kan dit! Wanneer je ons een mailtje stuurt, met daarin datgene waar je een digitaal voorbeeld van wilt zien, dan zullen we een voorbeeld naar je toe mailen.


 • Ik wil graag een ander formaat, is dit mogelijk?

Veel van onze producten, produceren we zelf en dat maakt dat er veel mogelijk is en we flexibel kunnen zijn. Vaak kunnen afmetingen worden aangepast. Wanneer je je verzoek in een mail zet, kunnen we kijken naar wat er mogelijk is. 


 • Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?

Heb je een kortingscode ontvangen? Dan kan je deze bij het plaatsen van je bestelling invoeren in het vakje bij de couponcode.


VERZENDEN


 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen aangeleverd bij PostNL voor verzending. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk uit te leveren en leveren we vaak al na 1 werkdag bij PostNL aan, maar hou voor de zekerheid rekening met 3-5 werkdagen. 


Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland zijn bij KidZstijl zijn € 3,95, ongeacht of het brievenbuspost of pakketpost is. Voor bestellingen naar België betaal je vast een bedrag van € 7,95.


Wanneer is het verzenden van mijn pakket gratis?

Bij orderbedragen boven de € 75,00 betaal je geen verzendkosten


Kan ik een verschillend factuur- en afleveradres opgeven?

Ja hoor, bij het invullen van je gegevens kun je een verschillend factuur- en afleveradres opgeven.


Naar welke landen verzenden jullie?

Op dit moment verzenden we naar Nederland en België. Wil je de bestelling in een ander land ontvangen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 


Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je bestelling via pakketpost wordt verstuurd krijg je een email met daarin een track and trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Bestellingen die verstuurd worden per brievenbuspost hebben geen Track and Trace code.


Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

De bezorging van je bestelling vindt in de regel de volgende dag plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van Post NL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden als drukte soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een email zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en een mail met de track and trace code zodat je je zending kunt volgen.


PLAKKEN


 • Hoe moeten de muurstickers op de muur bevestigd worden?

Zie hier voor de plakinstructie


 • Hoe weet ik of de muurstickers op mijn muur blijven plakken?

Onze muurstickers blijven plakken op alle gladde ondergronden, te denken valt aan glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, hout, bedden, kasten etcetera etc.  Zorg er wel voor dat pas geverfde muren eerst goed droog worden, hou minstens vier weken aan, om goed te laten drogen. Op muren die bewerkt zijn met een vuilafstotende acryl verf blijven de muurstickers minder goed plakken, we raden deze ondergrond dan ook af om de muurstickers op te plakken.  


 • Blijft de muursticker ook plakken op glasweefsel of glasvlies behang?

De muurstickers plakken het beste op gladde ondergronden. Onze ervaringen zijn wel dat de muurstickers ook op glasweefsel behang en glasvlies behang blijven plakken. We kunnen hier alleen geen garantie op geven. 


VERWIJDEREN VAN MUURSTICKERS

 • Als ik de muurstickers wil verwijderen, beschadig ik dan niet mijn muur?

In principe zijn onze muurstickers, met voorzichtigheid, te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven en zonder dat het het behang, de stuclaag of of de verf van de muur mee eraf getrokken wordt. Daarentegen zijn er diverse uiteenlopende kwaliteiten behang, stuc en verf. We kunnen niet de garantie geven voor alle verschillende soorten, dat dit zonder schade gaat. 


KLEURSTALEN

 • Ik twijfel over de kleur, kan ik een voorbeeldje van de kleur ontvangen?

Onze kleurenkaart van de uni muurstickers bestaat uit diverse kleuren. We doen onze best, om de kleuren van het scherm, zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen. Kleuren kunnen desalniettemin toch afwijken van het scherm. Wil je zeker zijn dat de kleur past in de kinderkamer, dan kun je kosteloos een kleurenstaal aanvragen. Dat kan als volgt, vraag een gratis kleurstaal hier aan. (maximaal 8) . Kleurstalen worden binnen 3-5 werkdagen verzonden. 


PRODUCT

 • Zijn de muurstickers mat of glans?

Onze uni muurstickers worden gesneden uit een matte folie en onze full colour stickers worden geprint op een matte textielfolie of op een vinyl en deze wordt naderhand afgewerkt met een matte laminaat.


 • Zijn de muurstickers van papier of van vinyl?

Onze uni muurstickers worden gesneden uit een matte vinyl folie en onze full colour stickers worden geprint op een matte textielfolie of op een vinyl en deze wordt naderhand afgewerkt met een matte laminaat. Onze muurstickers zijn niet van papier.