Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muurstickers Boom met eigen naam

 • € 89,95

Deze grote Muursticker Boom met naam past in elke kinderkamer. Kies uit 40 kleuren muurstickers voor de kinderkamer! Bij KIdzstijl ✔️gratis verzonden (vanaf €20,-) ✔️snel in huis ✔️eenvoudig aanbrengen met plakinstructie

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 74,34

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: PH100-080

Tags:  muurstickerboomkinderkamer

Deze muurstickers boom met vogeltjes en eigen naam op de muur kan je helemaal zelf samenstellen. 

 • Afmetingen boomstam op de muur: 193 cm hoog, 167 cm breed
 • Afmeting boom met blaadjes: 220 cm hoog en zoals in het voorbeeld hier afgebeeld: 290 cm breed. 
 • De blaadjes zijn geheel naar eigen inzicht te plakken, dus je kunt de boom als het ware verkleinen en vergroten door middel van de blaadjes naar eigen inzicht
 • De naam kan je invullen in het tekstveld. 
 • Deze naamsticker ontvang je voorzien van applicatietape, zodat deze sticker in 1 keer op de muur is te plaatsen. De overige stickers ontvang je zonder applicatietape 
 • De boom ontvang je in delen, ook hier zal een plakinstructie bij geleverd worden.
 • In totaal ontvang je 6 stickervellen. 

Materiaal

De muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinylfolie met een matte uitstraling. 

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Levertijd

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen.  De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. 


Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden.  Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. 

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Producten die worden gepersonaliseerd met eigen tekst of naam kunnen niet meer retour genomen worden. 

Materiaal

De muursticker worden gemaakt van matte monomeer vinyl. Het is voorzien van een verwijderbare lijmlaag waardoor het binnen 12 maanden te verwijderen is zonder lijmresten achter te laten op de meeste ondergronden.

De vorm van de muursticker wordt gesneden uit het folie en niet geprint zoals een full colour muursticker. De sticker heeft dus 1 kleur.

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Voorbeelden geschikte ondergronden zijn deuren, glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, alle metaalsoorten, ramen.

Let op: er kan geen geld worden geretourneerd indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Plakinstructies

Het aanbrengen van de muursticker is eenvoudig. Bij de muurstickers worden plakinstructies geleverd. Ze zijn ook op de website terug te vinden bij plakinstructies

Verwijderen van muurstickers

De muurstickers hebben een lijmlaag die niet permanent is. Hierdoor hechten ze goed aan alle gladde ondergronden, maar zijn ze ook eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. Hoe langer de sticker zit hoe beter ze gaan hechten. Door de lijmlaag wat te verwarmen bijvoorbeeld met behulp van een föhn, laat een sticker beter los.

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.