Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muursticker Eenhoorn

  • € 9,95

Deze Muursticker Eenhoorn past in elke kinderkamer. Kies uit 40 kleuren muurstickers voor de kinderkamer en diverse afmetingen! ✔️gratis verzonden binnen 48 uur (vanaf €20,-) ✔️eenvoudig aanbrengen met plakinstructie ✔️Op maat gemaakt .

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 8,22

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: EMS-003

Tags:  muurstickerseenhoornsprookjeunicornmuurstickersteigeren

Sierlijk vorm gegeven, deze steigerende eenhoorn

Past in de fantasie van ieder kind.  Keuze uit drie afmetingen

  • Afmeting 1: 30 cm hoog x 22 cm breed
  • Afmeting 2: 50 cm hoog x 37 cm breed
  • Afmeting 3: 75 cm hoog en 50 cm breed

Zoek je een andere afmeting? Laat het ons weten.

De eenhoorn kan gespiegeld worden. De eenhoorn kijkend naar rechts is het origineel, naar links is de gespiegelde optie. Ook heel mooi te combineren met een naam of tekst zoals het voorbeeld Lisanne.

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen.  

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden.  Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. 

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Producten die worden gepersonaliseerd met eigen tekst of naam kunnen niet meer retour genomen worden. 

De muursticker worden gemaakt van zelfklevende en herplakbare textielstickers (geen pvc en dus duurzaam).  Deze muurstickers worden geprint en daarna gesneden.

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Voorbeelden geschikte ondergronden zijn deuren, glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, alle metaalsoorten, ramen.

Let op: er kan geen geld worden geretourneerd indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Plakinstructies

Het aanbrengen van de muursticker is eenvoudig. Bij de muurstickers worden plakinstructies geleverd. Ze zijn ook op de website terug te vinden bij plakinstructies

Verwijderen van muurstickers

De muurstickers hebben een lijmlaag die niet permanent is. Hierdoor hechten ze goed aan alle gladde ondergronden, maar zijn ze ook eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. 

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.