Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muursticker Ik heb het nog nooit gedaan -pippi langkous-

  • € 34,95

Deze Muursticker Pippi Langkous past in elke kinderkamer. Kies uit 40 kleuren muurstickers voor de kinderkamer en diverse afmetingen! ✔️gratis verzonden binnen 48 uur (vanaf €20,-) ✔️eenvoudig aanbrengen met plakinstructie ✔️Op maat gemaakt .

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 28,88

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: MSS021

Tags:  muurstickerconfettiaddstippenpippilangkous

Muursticker met tekst "Ik heb het nog nooit gedaan ....

... dus ik denk dat ik het wel kan" van Pippi Langkous is wel erg leuk voor op de babykamer of kinderkamer.

  • Grootte van de cirkel 50 cm doorsnede
  • Keuze uit meerdere kleuren.
  • Wil je liever een ander lettertype? Laat het ons dan even weten.
  • De tekst zijn uitsparingen uit de sticker, hier zie je de ondergrond van de muur waar deze op geplakt wordt. (is geen witte tekst)

Tekst stickers vergen wat meer voorzichtigheid met plakken. Let op dat de vullingen van de letters en de letters zelf ook goed mee komen op het applicatievel voor het plakken. 

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. 

Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. 


Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Producten die worden gepersonaliseerd met eigen tekst of naam kunnen niet meer retour genomen worden. 

Materiaal

De muursticker worden gemaakt van matte monomeer vinyl. Het is voorzien van een verwijderbare lijmlaag waardoor het binnen 12 maanden te verwijderen is zonder lijmresten achter te laten op de meeste ondergronden.

De vorm van de muursticker wordt gesneden uit het folie en niet geprint zoals een full colour muursticker. De sticker heeft dus 1 kleur.

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Voorbeelden geschikte ondergronden zijn deuren, glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, alle metaalsoorten, ramen.

Let op: er kan geen geld worden geretourneerd indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Plakinstructies

Het aanbrengen van de muursticker is eenvoudig. Bij de muurstickers worden plakinstructies geleverd. Ze zijn ook op de website terug te vinden bij plakinstructies

Verwijderen van muurstickers

De muurstickers hebben een lijmlaag die niet permanent is. Hierdoor hechten ze goed aan alle gladde ondergronden, maar zijn ze ook eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. Hoe langer de sticker zit hoe beter ze gaan hechten. Door de lijmlaag wat te verwarmen bijvoorbeeld met behulp van een föhn, laat een sticker beter los.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.