Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muursticker Olifant in de jungle | Ø 40 en 60 cm

  • € 34,95

Deze ronde jungle Muursticker Olifant in de jungle past in elke kinderkamer. Altijd op maat gemaakt! Ook speciale wensen zijn mogelijk. Bij Kidzstijl ✔️gratis verzending (vanaf €20,-) ✔️snel in huis ✔️eenvoudig aanbrengen met plakinstructie.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 28,88

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Studio Nien

Model: MSR-SN-001

Tags:  muurstickerolifantjunglesafaridieren

Deze olifant komt zo je kamer in lopen! 


Deze ronde muursticker is in 2 afmetingen te bestellen.

  • Afmeting 1: diameter 40 cm
  • Afmeting 2: diameter 60 cm
Het betreft 1 contourgesneden sticker, die je in 1 x op de muur kunt bevestigen. 

Deze stickers worden gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke zelfklevend textiel. Verwijderbaar en herplakbaar. Dit materiaal bevat geen PVC en is daardoor vriendelijker voor het milieu. 

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 1-2 werkdagen. 

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  
Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Producten die worden gepersonaliseerd met eigen tekst of naam kunnen niet meer retour genomen worden. 

De muursticker worden gemaakt van zelfklevende en herplakbare textielstickers (geen pvc en dus duurzaam).  Deze muurstickers worden geprint en daarna gesneden.

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Voorbeelden geschikte ondergronden zijn deuren, glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, alle metaalsoorten, ramen.

Let op: er kan geen geld worden geretourneerd indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Plakinstructies

Het aanbrengen van de muursticker is eenvoudig. Bij de muurstickers worden plakinstructies geleverd. Ze zijn ook op de website terug te vinden bij plakinstructies

Verwijderen van muurstickers

De muurstickers hebben een lijmlaag die niet permanent is. Hierdoor hechten ze goed aan alle gladde ondergronden, maar zijn ze ook eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. 

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.