Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muursticker Olifant

  • € 19,95

Deze Jungle Muursticker Olifant Poly past in elke kinderkamer. Kies uit 40 kleuren muurstickers voor de kinderkamer! Bij KIdzstijl ✔️gratis verzonden (vanaf €20,-) ✔️snel in huis ✔️eenvoudig aanbrengen met plakinstructie

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 16,49

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: MSS016

Tags:  muurstickerolifant

Met strakke lijnen vorm gegeven, deze olifant muursticker voor in de kinderkamer. 

Door de lijnen past die prima in een stoere kamer. 

Keuze uit twee afmetingen

  • Afmeting 1: 55 cm breed x 37 cm hoog
  • Afmeting 2: 80 cm breed x 55 cm hoog

Zoek je een andere afmeting? Laat het ons weten.

Dit is een lijn muursticker, dat wil zeggen dat de ruimtes tussen de lijnen eruit gehaald zijn en hier zal dan de ondergrond van de muur te zien zijn. Neem even tijd voor deze klus om te plakken, want dat dient wel met enige zorgvuldigheid te gebeuren.  Mogelijkheid om deze te bestellen zoals deze is: origineel / ongespiegeld, of je kan de olifant ook de andere kant op laten kijken, dus naar rechts en dan is deze gespiegeld. 

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen.  

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden.  Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. 

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.