Van zaterdag 24 juli t/m zondag 1 augustus is Kidzstijl gesloten. Bestellen blijft mogelijk. Bestellingen worden vanaf maandag 2 augustus weer verwerkt.
 

Muursticker Vliegtuig met eigen naam

  • € 29,95

Vliegtuig muursticker met naam op de babykamer of kinderkamer. Neem een kijkje in onze winkel | KidZstijl.nl

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 24,75

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: ACKZ-001

Tags:  muurstickervliegtuignaam

Muursticker van vliegtuig met eigen naam. 

Vliegtuig muursticker gepersonaliseerd.

Op de muursticker van dit vliegtuig komt de tekst te staan: Kamer van (naam van jouw kind) In het tekstveld kun je de naam ingeven, welke we in de sticker mogen verwerken. Wil je een geheel andere tekst? Ook dat kan, met een maximum van 20 tekens, kun je in het opmerkingenveld bij het plaatsen van de bestelling, laten weten wat de tekst moet worden. 

Specificaties

  • Sticker wordt geleverd in twee delen, op een stickervel van 60 cm breed x 23 cm hoog.
  • De muursticker heeft een afmeting op de muur van 89 cm breed x 15 cm hoog.
  • De sticker is contour gesneden. 

Materiaal

Deze stickers worden gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke zelfklevend textiel. Verwijderbaar en herplakbaar. Dit materiaal bevat geen PVC en is daardoor vriendelijker voor het milieu.  De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Levertijd

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen.  De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!