Contact KLEURSTAAL GRATIS VERZENDING VANAF € 20,00 LEVERTIJD 1-2 WERKDAGEN 30-DAGEN Retourgarantie
 

Muurstickers Bobbi Beer

  • € 11,95

Muursticker Bobbi Beer en vriendjes Alfabet. Zo'n lief beertje wil je toch ook op de babykamer? © Monica Maas. Muurstickers kinderkamer altijd op maat gemaakt! Bij Kidzstijl ✔️gratis verzending (vanaf €20,-) ✔️snel in huis

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 9,88

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: BBM010

Tags:  muurstickersbobbibobbi beeralfabetkinderkamerbabykamermonica maas

Kijk hoe Bobbi's vriendjes helpen met het leren van de letters van het alfabet.

Zoek je een vrolijke muurstickers van het Alfabet van Bobbi Beer om de kinderkamer op te fleuren? Creëer eenvoudig een gezellige sfeer. Deze letters van deze muurstickerset zijn apart gesneden. Dus je kan ze opplakken zoals je wilt. Kies ook op welk soort materiaal je deze sticker wilt (zie tabblad Materialen en plakken voor meer info).

Alle muurstickers worden bij Kidzstijl zelf gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. De kleuren zijn heel helder wat voor een vrolijk geheel zorgt. Het aanbrengen van de stickers is zeer eenvoudig en kan door één persoon worden gedaan. Ook is het leuk om het samen met je kind te doen.

Specificaties

•             Formaat totaal (hxb)                    

                                                               Afmeting 1         de letter zijn 8 tot 10 cm hoog en 6 tot 8 cm breed

•             Illustrator                            Monica Maas

•             Copywright                        © Kluitman uitgeverij


Eigenschappen

 Eenvoudig aanbrengen met de meegeleverde plakinstructies

 Hoge kwaliteit print

 Eigen productie

 Verwijderbaar zonder schade

 Contour gesneden tenzij anders vermeld, geen randen

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Producten die worden gepersonaliseerd met eigen tekst of naam kunnen niet meer retour genomen worden. 

Voor muurstickers kan je bij Kidzstijl kiezen uit drie verschillende materialen: 

  1. Vinyl sticker mat WIT.  Dit vinyl is een monomeer PVC vinyl met een wit matte oppervlakte. Het is voorzien van een verwijderbare lijmlaag waardoor het binnen 12 maanden te verwijderen is zonder lijmresten achter te laten op de meeste ondergronden. De witte achtergrond zorgt voor extra heldere kleuren van de inkt.
  2. Zelfklevende textielbehang is een duurzaam materiaal gemaakt van een woven polyester met een fijne coating. Het bevat geen PVC en is dus milieuvriendelijk. Door de verwijderbare lijmlaag is dit behang eenvoudig te (her)plaatsen zonder lijmresten na te laten. Geschikt voor vlakke oppervlaktes of gelakte vlakke oppervlaktes. Het zelfklevend behang is waterresistant.

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Voorbeelden geschikte ondergronden zijn deuren, glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, metaal of ramen.

Let op: er kan geen geld worden geretourneerd indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Plakinstructies

Bij de muurstickers worden plakinstructies geleverd. Ze zijn ook op de website terug te vinden bij plakinstructies

Verwijderen van muurstickers

De muurstickers hebben een lijmlaag die niet permanent is. Hierdoor hechten ze goed aan alle gladde ondergronden, maar zijn ze ook eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondergrond. Hoe langer de sticker zit hoe beter ze gaan hechten. Door de lijmlaag wat te verwarmen bijvoorbeeld met behulp van een föhn, laat een sticker beter los.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
Koop dit product eerst of wacht tot de bestelling voltooid is om een beoordeling te geven.