Muurstickerset kraanwagen en tractor

  • € 24,95

Muurstickerset van kraanwagens en tractors voor op de muur van de babykamer of kinderkamer. Kleur geheel zelf te bepalen en op welke manier je ze op de muur plakt ook. KidZstijl.nl

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: € 20,62

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: KidZstijl

Model: PH190-051

Tags:  muurstickerhelikopterunivrachtwagen

Kraanwagen en tractor muurstickerset in verschillende kleuren mogelijk.

  • muurstickers 36 stickers
  • stickervel 58 cm x 50 cm
  • tractor: 18 stuks van 7,5 cm x 6,2 cm
  • kraanwagen: 18 stuks van 10 cm x 7,7 cm
  • Deze muurstickers zijn geheel naar eigen inzicht op de muur te plakken. 

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  

Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. We kunnen dit product daarom niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. 

Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. 

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!