We vliegen er op uit!
17 Nov

We vliegen er op uit!

Door: Janine Bekeken: 62 Reacties: 0

Zo leuk om foto's van muurstickers van klanten terug te zien. Onlangs kregen we foto's te zien, van klanten uit het thema vliegtuig. Uiteraard blijft dit een erg leuk thema voor in de kinderkamer. Naast vliegtuigen, zien we ook dat voertuigen nog steeds een erg populair en gewild thema blijft. 

Een vliegtuig in een kinderkamer, geeft de kamer net een stoer accent. De muurstickers hoeven niet eens zo groot te zijn, om al een heel ander effect te bereiken. Het is net even een extra detail, wat de kinderkamer of babykamer helemaal afmaakt. 


Bovenstaande foto, daarvan was de muursticker een verrassing van haar voor hem. Beiden zijn ze gek op vliegen en hij vliegt zelf ook, dus een vliegtuig mocht in de babykamer niet ontbreken. 

Het leuke van deze muurstickers is dat je zelf de kleur keuze en de afmeting kunt bepalen. Er is een ruime keuze aan kleuren, waardoor je er helemaal je eigen sticker van kunt maken.  En daarna... .Vliegen we er in gedachten op uit!

Gerelateerde producten

Muursticker vliegtuig | variant 3
€ 9,95 excl. btw: € 8,22

Vliegtuig muursticker in verschillende kleuren mogelijk.Maat 1: 13 cm hoog x 25 cm breedMaat 2: 21 cm hoog x 40 cm breedMaat 3: 28 cm hoog  x 55 cm breedMaat 4: 35 cm hoog x 70 cm breedMaat 5: 45 cm hoog x 90 cm breedMet GRATIS rakelDit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Het betreft een gepersonaliseerd product. Derhalve kunnen we dit product niet meer retour nemen. De levertijd van dit product bedraagt tussen de 3-5 werkdagen. De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken.  Let op: wij kunnen u geen geld retourneren indien de muurstickers op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, rauhfaser, structuur e.d. zijn geplakt, of op een niet goed gedroogde muur!Kleuren kunnen afwijken van het scherm, daarom kun je hier kosteloos kleurenstalen (maximaal 8 kleuren) aanvragen, zodat er altijd voor de juiste kleur gekozen kan worden. Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. ..

Bestellen

@Instagram